SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir 3. Elma Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde düzenlenen 3. Elma Şenliği yapıldı.

Belediye önündeki Milli Egemenlik alanında düzenlenen Elma Şenliği açılış törenine Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, CHP Malatya Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç, Kaymakam Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hanifi Bayram ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Aslanoğlu, iki kişi geldiklerini söyleyerek konuşma hakkını milletvekili arkadaşı Kılıç'a verirken, Kılıç üreticinin ürettiği kayısının, elmanın daha çok kazandırması ile refahın geleceğini söyledi. Milletvekili Başkurt da, şenliğe katılmaktan mutlu olduğunu bildirdi.

Şenlik programı kapsamında 2 alanda elma yarışması düzenlendi. Toplam 39 üreticinin katıldığı yarışmada, Starking elma dalında Özgür Özer birinci, Hasan Ezdemir ikinci ve Oktay Demirci ise üçüncü oldu. Golden elma dalındaysa İbrahim Enes birinci, Mustafa Kurukafa ikinci ve Yaşar Günaydın ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere altın hediye edildi.

Yarışmalara katılan 25 üreticinin 25 kasa elması, milletvekili Aslanoğlu tarafından, şenliğe gelen davetli işadamlarına kasası 500 YTL'den satıldı ve paraları, elmaların sahipleri olan üreticilere verildi.

LATİF DOĞAN KONSERİ..
Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde bu yıl 3.'sü düzenlenen Elma Festivali'ndeki halk konserinde ünlü türkücü Latif Doğan sahne aldı.

Birbirinden güzel eserleriyle hayranlarını eğlendiren Latif Doğan, Gaziantep'teki festivalde Sibel Can'ın kendisi için, 'Düğün sanatçısı' dediğini iddia edip, aynı sahneyi paylaşmadığını ileri sürdü. Bu durum hakkında sahnede değerlendirme yapan Latif Doğan, kendisi gibi bölgenin diğer sanatçıları için bir gün ayrıldığını belirterek, "Her zaman şunu söylüyorum, geçmişini unutan, nerden geldiğini unutan bir insan geleceğinin teminatını veremez. Lütfen ne olursak olalım, önce haddimizi bilelim. Ben düğünlerde yine bir Latif Doğan'ım, bununla da gurur duyuyorum. Fakat Sibel Can'da unutmasın ki dansözlükten gelmedir. O da geldiği yeri unutmasın" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız