SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Derneği'nde Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı'na tekrar Dilaver Gür seçildi.

Derneğin İstanbul Pasajı'nda bulunan binasında gerçekleştirilen genel kurul ve seçime, tek liste katıldı.
Gür başkanlığındaki Doğanşehir ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği asıl yönetim kuruluna Turan Özkan, İbrahim Karabıyık, Hüseyin Dulkadir, Ayhan Yurtçu, Kemal Şen ve Fatih Can seçildi.

Denetleme kurulu asıl üyeliklerine da Efrasim Yıldırım, Cengiz Özdemir ve Talat Hazer getirildi.

Doğanşehir ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı'na tekrar seçilen Dilaver Gür yaptığı konuşmada, 1996 yılından bugüne kadar çeşitli badireler atlatarak bugünlere gelindiğini ifade edip, derneğin mütevazi şekilde çalıştığını söyledi.

Malatya Belediyesi eski başkanı ve 12 Haziran'da AKP'den Malatya milletvekili adayı olan Cemal Akın da konuşmasında, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyip, derneklerin demokrasinin yerleşmesinin asli unsurları olduğuna dikkat çekti. Kuruluş gayesine hareket eden Doğanşehir ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 'ne nice başarılı kongereler düzenlemeleri temennisinde bulundu.

Doğanşehir ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 'nin genel kurul ve seçimine, Doğanşehir belediye başkanı İbrahim Karaman, Malatya Belediyesi eski başkanı ve Malatya milletvekili adayı olan Cemal Akın, Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği (MESD) Başkanı Mehmet Balkış, Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Ankara Doğanşehirliler Derneği yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız