SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanşehir İçin Tarihi Bir Gün"

0
Güncellendi - 2016-03-23 14:46:06
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesi merkezinin su ve kanalizasyon alt yapısı için hazırlanan proje 14 Nisan 2016 tarihinde ihale edilecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ve MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü makamında ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “MASKİ Genel Müdürümüz ile birlikte Doğanşehir Belediyemizi ziyarete geldik. Sebebi malum, 14 Nisan’da MASKİ Genel Müdürlüğümüz 40-50 yıldır topluca bir çözüm üretilemeyen Doğanşehir İlçemizin su ve kanalizasyon alt yapısını toplu bir proje ile merkezdeki yaklaşık 10 bin nüfusu ilgilendiren hizmeti inşallah Mayıs ayında başlayıp kısa bir süre içerisinde sıkıntıların tamamını çözeceğiz. Çok ciddi bir maliyeti var. MASKİ Malatya’nın her yerinde çok ciddi projeleri kısıtlı maliyetlerle çözmeye çalışıyor. Bu projenin Doğanşehir İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Su ve kanalizasyon alt yapısı bittikten sonra İnşallah biz Büyükşehir olarak bütün ilçemizin kaldırım ve asfalt çalışmasını yapacağız. İlçemize bağlı tüm mahallelerde yaşayan halkımızın abone olmaya davet ediyorum. Doğanşehirli hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın öncülüğünde tüm ilçelerimiz için su ve kanalizasyon altyapı proje çalışmalarımızı tamamladık. 2015 yılında Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizde su ve kanalizasyon çalışmalarına başlamıştık. Bu yolda Akçadağ ve Hekimhan İlçelerimizde başlayacağız. İhalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde temel atma töreni ile çalışmalarımıza başlayacağız. En büyük ilçelerimizden birisi olan Doğanşehir’in proje çalışmaları tamamlandı. 14 Nisan’da ihalesini yapacağız. Mayıs ayının sonunda da inşallah çalışmalara başlayacağız. Çalışmayı bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz. 2017’nin bahar aylarında Doğanşehir İlçemizin merkezinde su ve kanalizasyon hizmetini tamamlamış olacağız” dedi.

Doğanşehir İlçesi için tarihi bir gün olduğunu söyleyen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’te, “Doğanşehir’in alt yapı sorunu geçmişten gelen bir konu. Şu anda Doğanşehir İlçemizin alt yapı projesi bitti ve ihale için de Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ertan Mumcu ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Dr. Özgür Özdemir buraya müjde vermeye geldiler. Nisan ayının 14’ünde İnşallah Doğanşehir’in ihalesi yapılacak. Doğanşehir halkı rahat olsun. Bir kazma bile vurulmadı diyorlardı. Buradan halkımıza bu güzel haberi müjdeliyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır beye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda hemşehrimiz olan Sayın Ertan Mumcu ile MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Dr. Özgür Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız