SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir MHP'de 20 İstifa

0
Güncellendi - 2017-09-06 20:12:07
Doğanşehir MHP'de 20 İstifa
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir MHP İlçe Teşkilatında 20 kişi parti üyeliğinden istifa etti.  Doğanşehir MHP İlçe Teşkilatında uzun yıllardır görev alan 20 partili İlçe Seçim Kuruluna giderek partilerinden istifa etti.

İstifa sonrası grup adına bir açıklama yapan Doğanşehir Ülkü Ocakları İlçe eski Başkanı ve Doğanşehir MHP İlçe eski Başkanı İbrahim Alagöz, “Türkiye’deki siyasetin dibe vuruşu, gelecekte almış olduğumuz devlet ve millet tehdidi ve partinin artık Türk milliyetçiliğinin misyonunu yerine getirememesinden dolayı partiden istifa ediyoruz. Kırk yıldır siyaset yaptığımız ve oyumuzu verdiğimiz bu partimizden bizi istifaya zorlayanlar, anlaşılıyor ki bir yerlerin adamı, bir yerlere hizmet ediyorlar ve Türk milliyetçiliğine sırtını dönüyorlar. İnşallah bundan sonra Türkiye'nin önünde gerçekten ufuklar açacak bir siyasi oluşum gördüğümüz takdirde, o siyasi hareketin içinde yer alacak ve ömrümüzü de her halde orada tamamlayacağız” diye konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Keşke sen de olayı sahiplenip ,istifa nedenlerine çözüm arayabilselerdi......yazık bu işler atıp tutmayla olmuyor canım kardeşim.........
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    meralciler bunlar 40 yıldır doganşehirde mhp adına ne yaptınız. oyumuzu bölemez kimse oylar MHP ye ...
    0
    0
    Yanıtla