SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir MYO İçin İmza Atıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:08
Doğanşehir MYO İçin İmza Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Doğanşehir Meslek Yüksekokulu binasının yapımı için Üniversite ile Senkron Reklam ve Matbaacılık San. Tic. Limitet Şirketi arasında protokol imzalandı. 

İnönü Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Senkron Reklam ve Matbaacılık San. Tic. Limitet Şirketi adına ise Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün imza attığı protokole göre Doğanşehir Meslek Yüksekokulunun %51’lik kısmını söz konusu şirket üstleniyor, geriye kalan kısmı ise İnönü Üniversitesi tarafından tamamlanıyor. Meslek Yüksekokulunun Doğanşehir’in Karşıyaka Mahallesindeki toplam alanı 28.282 m2 olan iki arsa üzerinde yapılacağı ve binanın %51’lik kısmının 2015 sonuna kadar tamamlanıp Üniversiteye devredileceği açıklandı. Yapılan protokolde, ayrıca Doğanşehir Meslek Yüksekokuluna binanın %51’lik kısmının yapımını üstlenen şirketin belirleyeceği bir ismin verileceği kaydedildi.

Protokolün imza töreninde Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün yanı sıra Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Sürgü MYO Müdürü Prof. Dr. Hacı Bayram Karadağ ve Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan da hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız