SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Polisi Yakaladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polis ekiplerince yapılan arama tarama ve kontroller sonucu şüphelenilen bir aracın takip edilmesi sonucu çeşitli ilerde hırsızlık yapan çete elemanları yakalandı. Çetenin daha önce Afyon, Eskişehir, Ankara ve Kayseri illerinde hırsızlıklar gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir aracı takip ettiler. Malatya'da E.C (27) H.İ (17) S.K. (25) H. D. ( 17) S.T. ( 27) ve S.G. ( 16) ismli zanlılar yakalanarak Doğanşehir'e getirildi. Dğanşehir'de yapılan ifade almada, zanlıların 70 TL para 3 bin 500 TL değerinde 545 paket sigara, 5 adet rakı ,1 adet 7,65 mm tabanca 2 bin 750 TL değerinde kontör çaldıklarının tesbit edilmdiği iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız