SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanşehir Rekor Kıracak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen Kan Bağışı Kampanyası’nda renkli dakikalar yaşandı. Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu’nun da katıldığı kan bağış kampanyasında, esnaf bağışçılara ikramda bulundu. 

Doğanşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Bir Kan Ver, Üç Can Kurtar” kan bağışı kampanyası Doğanşehir halkından yoğun ilgi gördü. Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Kızılay kan bağışı için getirilen TIR’ı ziyaret etti. Irgatoğlu, Kızılay Malatya Şubesi’ne gidereK, Kızılay’a üye olacağını belirtti.

Kaymakamı Murat Irgatoğlu, “Bir Kan Ver, Üç Can Kurtar’ sloganıyla Doğanşehir’de kan bağış kampanyası düzenledik. Düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlarımız da büyük ilgi gösterdiler. Esnafımız İsmail Karagöz ve Bülent Karaoğlan, kan bağışında bulunan herkese dürüm ikram etti. Başka bir esnafımız ise bağışçılara tatlı ısmarladı. Doğanşehir, 3 ay sonra kan bağışında rekor kıracak” dedi.

Kaymakam Irgatoğlu, daha sonra kan bağışına destek veren vatandaşları ve bağışçılara ikramda bulunan esnafı ziyaret ederek, teşekkür etti. İş yeri sahibi Bülent Karaoğlan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Kana hepimizin her an ihtiyacı olabilir. Bu bilinçle kan verenlere destek olmak amacıyla içimden gelerek katılmaya çalıştım. Doğanşehir'de başarı belgesi alan öğrencilere de bir gün ücretsiz ikramım olacaktır, bunu belirtmek istiyorum. Eğitime bir katkımız olsun” diye konuştu.

Düzenlenen kan bağış kampanyasında 160 kişiden kan alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız