SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de 4 Yeni Proje

0
Güncellendi - 2016-02-17 16:51:27
Doğanşehir'de 4 Yeni Proje
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerin eğitimdeki başarılarının yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif alandaki başarılarını arttırmaya yönelik ödüllü 4 yeni proje başlattı.

Doğanşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ofisi bünyesinde SODES destekleriyle yürütülecek olan ‘Her Başarı Bir Ödüle Layıktır’ Projesi kapsamında ‘En çok kitap okuyan, TEOG sınavlarının yanı sıra liseler arası sanatsal, sportif ve akademik yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler ile ilköğretimde okuyan öğrencilerin 2. dönemdeki başarılarına çeşitli ödüller verilecek.

Projeler ve ödüllere ilişkin bilgi veren Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sayfaları Çeviren Pedalı Da Çevirir Projesi ile ilçe genelinde SODES kapsamında kurulan 13 kütüphanede yürütülecek bu projede, okullarında en çok kitap okuyan öğrencilere bir adet yarış bisikletinin hediye edileceği belirtildi. Yetkililer, “Bu proje ile öğrencilerimizin araştıran, sorgulayan ve daha çok okuyan birer birey olarak yetişmesini sağlamayı ve öğrencilerimize kitap okuma bilincini aşılamayı hedefliyoruz. Karadeniz’in Yolu TEOG’dan geçer Projesi ile 2. TEOG sınavında, netlerini 1. TEOG sınavına göre en çok arttıran öğrencilerimiz, Karadeniz gezisiyle ödüllendirilecektir. Proje, 8. sınıf öğrencilerinin 2. TEOG sınavındaki başarılarını artırmayı amaçlanmaktadır. ‘Başarmanın Sınırlarını Zorla’ başlıklı üçüncü projeyle, liseler arası, sanatsal, akademik ve sportif alanlarda derece yapan öğrencilerimiz İstanbul gezisi ile ödüllendirilecektir. Son olarak ‘Başarını Arttır Bisikleti Kap’ projesiyle de ilçemiz genelinde 5. 6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrencilerimizden, 2. dönem başarı puanını, 1. döneme göre en çok artıran öğrencilerimizin bisiklet ile ödüllendirilmesi. 5.6 ve 7. sınıflarda okuyan alt ve orta kademedeki öğrencilerimizi harekete geçirmeyi ve onların başarılarını arttırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, projelerin yürütülmesinde kendilerine desteklerini esirgemeyen Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Veysel Kurşun ve Hasan Basri Kocaman ile projelerin koordinatörü Kazım Şakar ve Salman Topal’a teşekkür etti.

Öte yandan proje ofisi çalışanları Kazım Şakar, Salman Topal ve Şerif Boğa ilçe genelindeki okulları gezerek projenin tanıtımını yaptı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız