SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de 'Birlik' İftarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:43
Doğanşehir'de 'Birlik' İftarı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Çığlık köyünde, işadamı Vahap Küçük ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeği verildi. 
Yemeğe Doğanşehir Kaymakam Vekili Erhan Günay, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Söğüt, Sürgü, Polat, Erkenek, Kurucaova, Gövdeli Belediye başkanları, Adıyaman Kahta, Bölükbaşı belediye başkanı, askeri ve mülki erkan, Doğanşehir AKP İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Doğanşehir ilçe vaizi, işadamı Vahap Küçük, Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi, Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, daire amirleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Yemekte yapılan konuşmalarda, Sürgü'de meydana gelen olaylar konuşuldu ve bu gibi münferit olayların tüm köylüye maledilmemesi gerektiği belirtildi.
 
Doğanşehir Kaymakam Vekili Erhan Günay da konuşmasında, ”Arkadaşlar oyuna gelmeyeceğiz. Ben 9 ay içerisinde Akçadağ Kaymakamı olduğum kadar Doğanşehir Kaymakamı da oldum. Belediye başkanımızla belde belediye başkanlarımızla o kadar güzel uyumlu hizmetler yaptık. Herkes elini taşın altına koydu. Malatya günleri düzenledik. Şimdi ben diyorum ki tablo bu herkes elini taşın altına koyacak, o olayların adını dahi anmak istemiyorum. Hiçbir şey yok münferit iki adam kavga ediyor hepsi bu kadar. Doğanşehirli hemşehrilerimiz bizler hepimiz Alevisiyle, Sünnisiyle Türküyle Kürdüyle sağduyulu bir şekilde bu olayı atlattık sayılır” dedi.
 
Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ise, Türkiye güçlendikçe yaralarımızı kaşımak isteyenler olabileceğini belirterek şunları söyledi: "Dolayısıyla bu yarayı kaşımasına müsaade etmemeliyiz. Türkiye bir gemi kimi önde oturur kimi arka güvertede yer alır. Değerli arkadaşlar, Amerika 2023 yılında ayda koloni kuracak ve bu gezegeni basamak olarak kullanarak gezegenlere gidecekler. Biz ise mezheplerle uğraşıyoruz. Kimseden merhamet beklemeyiniz. Biz, ancak birbirimizin cenazesinin altına gireriz birlik beraberliğinizi muhafaza edin.” 
 
İşadamı Vahap Küçük de, bu geleneği geçen sene başlattıklarını belirterek "İnşallah ileriki yıllarda da devam edeceğiz. Halkımızın birlik beraberliğine vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi de, konuşmasında birlik beraberlik ve kardeşlik duygularına yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız