SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Elma Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir 5. Elma ve Kültür Festivali büyük ilgi gördü.

Doğanşehir ilçe merkezinde düzenlenen 5. Elma ve Kültür Festivali'nin açılış törenine Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, Sürgü Belediye Başkanı Mustafa Gülşah, Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, Söğüt Belediye Başkanı Abdurrahman Doğan, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile çok sayıda davetli katıldı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, zor şartlar altında etkinliklerin gerçekleştirilmeye çalışıldığını belirterek, "2004 yılında bize çok ağır sorumluluk isteyen bir görev verdiniz. Biz bu görevi aldıktan sonra Doğanşehir'de ne yapabiliriz diye düşündük. Doğanşehir nasıl gündeme getirilir diye düşündük. Herkesi topladık ve Doğanşehir'de bir festival yapmaya karar verdik" dedi.

Sonuç olarak bugün 5. festivali yaptıklarını anlatan Bayram, şöyle konuştu:

"Umarım bu gelecek yıllarda da devam edecek. Doğanşehir'in çarşısını yani vitrinimizi zor şartlarda düzenledik. Sizler en iyisine layıksınız. Daha iyilerini yapacağız. Doğanşehir için çok önemli olan hususlardan birisi ise çalışmalarımız sonucu yolumuzu açacağız dedik. Bu manada bürokratik ve siyasi destekler oldu. Vatandaşlarımızında destekleriyle birlikte fedakarca sürgü çıkışımızın yolu bitirildi."

Açılış konuşmasının ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Gece ilk olarak yerel sanatçılar sahne alırken daha sonra Mehmet Balaban ve Türk Halk Müziği'nin ünlü seslerinden Türkü sahne aldı.

Yoğun yağmur yağışı altında izleyenlerini coşturan sanatçı Türkü, gecenin finalinde Doğanşehir İlçe Kaymakamı Cevdet Atay ve Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram ile sahnede elma yedi.

Türkü'nün elmaları yemeden önce Kaymakam Cevdet Atay'ın ceketine silmesi ise vatandaşları güldürdü. Doğanşehir İlçe Kaymakamı Cevdet Atay, Türkü'ye ilçede yetişen karanfillerden takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız