SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Görüntülendiler

0
Güncellendi - 2018-07-29 06:12:20
Doğanşehir'de Görüntülendiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da doğa fotoğrafı çekilirken, Anadolu Dağ Keçisi de görüntülendi.

Soyu tükenme tehlikesi büyük olan türlerin sıralandığı hassas türler kategorisinde olan Anadolu Yaban Keçisi, Doğanşehir ilçesinde bir grup arkadaşı ile birlikte doğa da kelebek fotoğraflaması yapan Doğa Fotoğrafçısı Hüseyin Koç tarafından görüntülendi.

Doğa Fotoğrafçısı Hüseyin Koç, Anadolu Dağ keçisini Doğanşehir ilçesinde görüntülediklerini belirterek, “Kelebek fotoğrafçılığı yaptığım için arazi sırasında karşımıza çıktı. Yaklaşık 100 metre aramızda mesafe vardı ki, kaçmaya başladılar, kayalıklara, dağa çıktılar. İlk defa karşılaştım. Daha önce Ceylanlarla karşılaşmam olmuştu, ama daha sonra öğrendim bunlar Anadolu Yaban Keçisi. 3 taneydi, sanırım biri yavru, diğeri anne ve baba. Yaşamın yeri doğa. Heyecan vericiydi onları orada görmek, Güzel bir duyguydu. Ben kelebek fotoğrafçılığı yaptığım için, arazide daha önce çektiğim bir kelebeği gördüğüm an türünü söylerdim. Ama yaban hayatında bu tür hayvanlarla pek karşılaşmadım. Hatta ilk bakışta Ceylan diye düşündük. Ama sakal ve boynuz yapısından keçi olduğunu çözdük.” şeklinde anlattı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    BU TÜR HAYVANLARI LÜTFEN AMA LÜTFEN KORUYUN,ORMANCILAR,KÖY KORUCULARI,MUHTARLAR,JANDARMA,EN ÖNEMLİSİ DUYARLI,VİCDANLI HALK........................
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem zengin (5 yıl önce)
    Tebrikler hüseyin koç vearkadaşına var olanı korumak lazımki herkes görebilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • elk (5 yıl önce)
    keşke yayınlamasaydınız.. Eline tüfegi alan onları avlamaya giderler.. soylarını kurutana kadar durmazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (5 yıl önce)
    Çok iyi bir şans. Ben de bir doğada gezmeye can atarım. Keklik, tavşan, domuz, tilki ile karşılaştım. Tavşan hariç fotoğraflarını da çektim. Dağ keçilerini de Kemaliye kanyonunda görmüştük. Ayrıca Hekimhan Yaban Hayvanları Bakım Koruma tesislerinde bakıma alınmış ceylan, geyik, dağ keçisi, yaban koyunu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Keşke de bu tür hayvanlar koruma altına alınabilse.
    0
    0
    Yanıtla