SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de İlk Başvuru

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:22
Doğanşehir'de İlk Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde belediye başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Şükrü Sağlam, AKP aday adaylığı için partiye resmen müracaat etti. 

Şükrü Sağlam yaptığı açıklamada, “Doğanşehir’de birlik beraberlik ve kardeşliği ön planda tutarak partimin bayrağını Doğanşehir’de dalgalandırmak, beş yıldır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün sayın ilçe başkanımız Murat Kavuncuoğluna başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum. Ben ne kimseye rakip, ne kimseye karşı çıkarım. Ben AK Partimin bayrağının nasıl dalgalandığına bakarım. Doğanşehir’in birliği beraberliği ve kardeşliği için Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.

Başvuru dosyasını kabul eden AKP Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu ise “Değerli kardeşimiz Şükrü Sağlam, Doğanşehir’de aday adaylığını ilk açıklayanlar arasında, kendisini tebrik ediyorum. İlk müracaatı da yapanlardan oldu. Allah Doğanşehir için hayırlara vesile kılsın. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AKP Doğanşehir aday adayı Şükrü Sağlam, 1966 Adıyaman ili Çelikhan doğumlu. İlk okulu Çelikhan’da okudu, Doğanşehir İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Esnaflık yapan Sağlam, Doğanşehir ilçesi İHA muhabirliği yapıyor. Sağlam, evli ve 4 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız