SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Kitap Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:48
Doğanşehir'de Kitap Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kitap fuarı açıldı. Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Kitap Fuarı’nın açılışı Doğanşehir Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi. 

1.Kitap Fuarı’nın açılışı nda konuşan Kaymakam Mehmet Soğukpınar, ”Kendi paranızla kendi biriktirdiğiniz harçlıkla aldığınız kitabı okumak çok zevklidir. Fuarı gezerken belki sizin aldığınız ilk kitaptır. İnşallah zevkinize göre kitaplar bulabilirsiniz burada. Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Doğanşehir Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez yaptığı konuşmada “Kitap insanların kendisini ifade etmenin en büyük aracıdır. Arkadaşlarımızla beraber gelecek sene bundan daha güzel çalışma yapacağız. Asıl emeği geçen 14 yayın evine teşekkür ederim. Bizi dilsizlikten sağırlıktan kurtaracak yegâne unsurumuzdur kitap. Biz sizin yaşınızdayken kitap okumaya çok hevesliydik ancak kitaba ulaşmak pek mümkün değildi. Şimdi ayağımıza hizmet geliyor ama bu performansı gösteremiyoruz. Kitap fuarımız üç gün boyunca açık kalacak sizlerden bu süre içerisinde istifade etmenizi istiyorum. Cuma günü değerler eğitimi kapsamında 4 seanslı tiyatro gösterimiz olacak. Tiyatro masraflarını da 14 yayın evi karşılayacak dedi. Bu noktada her türlü kitaptan hiç rahatsız olmadan okumanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışa, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, PTT Müdürü Yusuf Mutlu, Mal Müdürü Veysel Uçur, Orman İşletme Şefi Mehmet Mustafa Dağdelen, İş adamı Vahap Küçük, daire amirleri vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız