SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Kros Yarışması..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:46:44
Doğanşehir'de Kros Yarışması..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası kros yarışması, Altıntop Caddesi'nin trafiğe kapatılması suretiyle yapıldı. 
 
Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan okullar arası kros yarışma sonuçları:
 
"Genç Kızlar, ferdi dalda; 1. Fidan Pencar (Sürgü Ç.P.L.) 2. Şermin Özbayar (Sürgü Ç.P.L.) 3. Büşra Çılgın (Sürgü Ç.P.L.)"
"Genç Erkekler, ferdi dereceye giren öğrenciler ve okullar; 1. Esat Deniz (Doğanşehir Lisesi) 2. Cihan Bakırcı (Sürgü Ç.P.L.) 3. Serkan Özalp (Doğanşehir Lisesi)"
"Genç Erkekler okul takım sıralaması; 1. Doğanşehir Lisesi, 2. Sürgü Ç.P.L. 3. M.E.T.E.M.
 
"Minik Kızlar ferdi dereceye giren öğrenciler ve okullar:
1. Dilek Bakırcı (S.D. Şahin İ.Ö.O) 2. Hatice Karakuş (M.Ş. Zafer İ.Ö.O) 3. Cennet Aktaş ( Söğüt İ.Ö.O.)"
"Minik Kızlar okul takım sıralaması; 1. S.D. Şahin İlköğretim Okulu, 2. Zafer İlköğretim Okulu 3. Söğüt İlköğretim Okulu"
"Küçük Erkekler ferdi dereceye giren okul ve öğrencileri; 1. Mehmet Canpolat (S.D. Şahin İ.Ö.O.) 2. Baran Tekin (S.D. Şahin İ.Ö.O.) 3. Mehmet Solmaz (E. Gazi İ.Ö.O)"
"Yıldız Kızlar da dereceye giren öğrenciler; 1. Cansel Yılmaz (Sürgü İ.Ö.O.), 2. Öznur Özdemir ( S.D. Şahin İ.Ö.O.) 3. Gamze Aslan (Sürgü İ.Ö.O.)"
"Yıldız Erkekler ferdi dereceye giren öğrenciler: 1. Cansel Yılmaz (Sürgü İ.Ö.O.), 2. Öznur Özdemir ( S.D. Şahin İ.Ö.O.) 3. Gamze Aslan (Sürgü İ.Ö.O.)"
Dereceye giren öğrencilerin madalyaları, Doğanşehir Milli Eğitim Şube müdürleri; Erdal Zelyurt ve Atilla Mutlu tarafından verildi .
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız