SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Yeni Meydan Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2016-11-13 13:36:58
Doğanşehir'de Yeni Meydan Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın bütün ilçelerine önemli hizmet ve yatırımlarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir de meydan düzenleme projesi yapacak.

Uzun yıllardır atıl durumda olan yeni sanayi sitesini Doğanşehir Belediyesi ile birlikte Doğanşehir’e kazandıran Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi sitesinin altyapı, yol problemlerini çözmüş ve ilçe merkezinde bulunan sanayici esnafın yeni sanayi sitesine taşınmasını sağlamıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe merkezinde kalan sanayi sitesinde incelemelerde bulunarak, ilçeye kazandırılacak meydan projesiyle ilgili bilgiler verdi. İnceleme gezisine Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’te katıldı.

Yeni sanayi sitesine esnafların taşınmaya başladığını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “İlçemizin içinde kalan sanayi sitesine Büyükşehir Belediyemiz güzel bir proje hazırladı. Şuan kötü bir görünüme sahip bu alan yakın zamanda Doğanşehir’e layık bir yere dönüşecek. Bu proje ilçemizde büyük heyecan yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Şehir ve ilçelerin meydanlarla anıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın birçok ilçesinde meydan sıkıntısı yaşandığını söyledi.

Doğanşehir’in gelişen, büyüyen ve göç alan bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Doğanşehir ilçemizde kısa, orta ve uzun vade de bazı hizmet ve projeler hazırladık. Altyapı sorunlarını şuan çözüyoruz. MASKİ Genel müdürlüğümüz şuan ilçemizde kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları yapıyor. Yakın zamanda doğalgaz gelecek. Uzun yıllar atıl durumda olan yeni sanayi sitesini Doğanşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize kazandırdık. 25 esnafımız buraya taşındı. İlçe merkezi içinde sıkışmış bir alanda bulunan sanayi sitesini yıkarak yerine meydan yapacağız. Burada hayata geçireceğimiz projeyle birlikte Doğanşehir ilçemiz güzel bir mekana kavuşacak” şeklinde konuştu.

Bülten

dogansehir1

dogansehir2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gazanfer (7 yıl önce)
    Sn.admin Puan cetvelini güncellemenizi malatya Bld. Yerine yenimalatyaspor yazmanızı rica.
    0
    0
    Yanıtla