SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Mezuniyet Günü

0
Güncellendi - 2019-05-05 06:31:07
Doğanşehir'de Mezuniyet Günü
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni gerçekleşti.

Kaymakam Murtaza Ersöz, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törendeki konuşmasında, öğrencilerin mezun olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Öğrencilere girecekleri üniversite sınavlarında başarı dileyen Ersöz, "Buradan kıymetli velilerimize de şunu belirtmek isterim ki ilk yıllarında istedikleri bölümlere yerleşemeyen çocuklarımızın okuma azimlerinin sonlandırılmaması gerekir. Bu anlamda bizler devlet olarak halk eğitim merkezleri bünyesinde açtığımız kurslarla her zaman sizlerin ve öğrencilerimizin destekleyicisi olmaya devam edeceğiz. Sizlere olan inancımız tamdır." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kurşun ise öğrencilerin mezuniyetle birlikte başlayacak olan üniversite hayatlarını da başarılarla dolu geçireceklerine inandıklarını ve yaşamlarında her zaman dürüstlük, çalışkanlık beklediklerini ifade etti.

Törende mezun olacak öğrenciler adına konuşan 12. sınıf öğrencisi Nehir Karakaş da dört yıl boyunca kendilerine emek veren tüm öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.

Törene Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Doğanşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Salman Topal, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (4 yıl önce)
    sayın Malatyalı yorumcu, onların arasından öyle bir genç çıkar ki dünyada bir numara olur. ODTÜ ile kıyaslarsan, bir numara gençlerimizi alıp komünist, anarşist yapıp geri bize veriyor. Ülkenin cumhurbaşkanı ODTÜ den değil İstanbul İmam Hatip Lisesinden çıkıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Allah akıl fikir ihsan eylesin.Sanırsın ODTÜ den mezun olmuşlar ki kaldı ki üniversite mezunlarının işsiz kaldığı ülkede ne büyük başarı liseden mezun olmak birde kep fırlatıyorlar :)
    0
    0
    Yanıtla