SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Sel

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde sel suları hasara neden oldu. Meteoroloji'nin Malatya bölgesi için sağanak yağış, sel ve sıcaklık düşüşü uyarısı Cuma ve Cumartesi günlerini kapsıyor.

DOĞANŞEHİR'DE..
Doğanşehir ilçesine bağlı Söğüt ve Gövdeli beldelerinde 2 saat süren şiddetli yağmur, bazı köy yolları ile bağlantıyı kesti. Söğüt beldesi ile Elmalı Mahallesi arasında sel meydana geldi. Trafiğe kapanan yolu Söğut Belediyesi'ne ait kepçe ve Köy Hizmetleri'ne ait greyderler açtı.

Bu arada Soğüt beldesinin Elmalı Mahallesi ve Kadılı köyündeki sulama suyu kanalları tahrip oldu. Ekinlerin zarar gördüğü belirtilirken, Gövdeli köprüsü, Küçüklü köyü köprüsü ve Beğre köprüsü de sular altında kaldı.

Söğüt Belediye Başkanı Abdurrahman Duran, sel afetinde kasabanın içme suyu şebekesinin zarar gördüğünü belirtti.
Doğanşehir Kaymakamlığı, selden zarar gören yolları acilen onarıp trafiğe açmaya çalışıyor.

METEOROLOJİ UYARISI..
Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman, 3 gün önceki basın toplantısında "Cuma ve cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların zaman zaman etkili olması beklenmektedir. Beklenen etkili yağış sonucu oluşabilecek sel ve taşkınlara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir" uyarısını yapmıştı. Duman, sıcaklığın da 10 derece kadar düşeceğini bildirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız