SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Uçurtma Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:13
Doğanşehir'de Uçurtma Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde uçurtma şenliği düzenlendi. Yolkoru Mahallesi’nde yapılan uçurtma şenliğine Doğanşehir kaymakamı Murat Irgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya Akil Gençler Topluluğu, Malatya Sevgi evlerinde kalan öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Doğanşehir Yolkoru Mahallesi’nde yapılan uçurtma şenliğine halkın da ilgisi büyük oldu. Programda Cengizhan Karaçoban’nın yönettiği mehteran takımı da konser verdi. Şenlikte Malatya Akil Gençler Platformu adına Büşra Tomo bir konuşma yaparak, “Akil gençler birlik, beraberlik ve kardeşlik yürüyüşünün gerçekleştiği bir gençlik meşalesidir. Başta çözüm süreci olmak üzere gençlerin kan dökmediği, anaların gözyaşı dökmediği barış ve kardeşlik içinde yaşayan bir gençlik hayal ediyoruz. Dış mihrakların oyununa gelmeyen Ayşe ile Berivan’ın, Mehmet ile Baran’ın, Mustafa ile Fırat’ın kardeşliğini haykırmak için adımıza akil gençler dedik. Bu ülkenin akil geçlere ihtiyacı var” dedi.

Daha sonra çeşitli müsabakalardan derece alan öğrencilere ödülleri verildi ve öğrenciler arasında oyunlar oynandı. Kaymakam Irgatoğlu ve Belediye Başkanı Küçük’ün da katıldığı uçurtma yarışı ve halat çekme yarışması yapıldı. Tören herkesin uçurtmalarını uçurmasıyla sona erdi.

Programa Doğanşehir Kaymakamlığı, Doğanşehir Belediyesi, Malatya Akil Gençler Platformu, Doğanşehir DOKAMP Malatya Sevgi evleri öğrencileri destek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız