SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Voleybol

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:32
Doğanşehir'de Voleybol
A- A+ PAYLAŞ
 
Doğanşehir İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası voleybol turnuvasına, Yıldız kızlar 6 takım Genç kızlar 7 takım olarak katıldı. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 13 okulun katıldığı genç kızlar ve yıldız kızlar takımlarından birinci ikinci ve üçüncü olanlara kupaları Doğanşehir METEM spor salonunda törenle verildi. Törene, Doğanşehir Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Zelyurt ve Atilla Mutlu ile yarışmaya katılan okulların müdürleri katıldı. Yarışmaya genç kızlar takımından Doğanşehir METEM Sürgü Lisesi, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Doğanşehir Lisesi, Polat Lisesi Katıldı. Müsabakada Doğanşehir Sağlık Meslek Lisesi birinci, Doğanşehir Lisesi ikinci, Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.
 
Yıldız kızlar voleybol kategorisinde ise Zafer İlköğretim Okulu, Fındık İlköğretim Okulu, Söğüt İlköğretim Okulu, Fındık İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Polat İlköğretim Okulu, Sürgü İlköğretim Okulu, Doğanşehir İlköğretim Okulu katıldı.
 
Müsabakada Fındık İlköğretim Okulu birinci olurken, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu ikinci, Zafer İlköğretim Okulu da üçüncü oldu. Dereceye giren takımların kupalarını Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Zelyurt, Atilla Mutlu ve okul müdürleri verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız