SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Yol Yapım Çalışmaları

0
Güncellendi - 2016-08-07 21:54:41
Doğanşehir'de Yol Yapım Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

İlçelerin gelişimine ve sağlıklı büyümesine katkı sağlayacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir Belediyesi’yle omuz omuza verip Doğanşehir’in sorunlarını çözüyor.

13 bin m2 kilit taşı

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Doğanşehir’e bağlı Söğüt Mahallesi’nde çevre düzenleme ve yol; Gövdeli Mahallesi’nde ise yol genişletme ve altyapı çalışmaları yapıyor. Söğütlü Mahallesinin yollarını kilit taşı ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarda 13 bin m2 kilit taşı malzemesi kullandı.

4.5 metrelik yol 11 metreye çıkarıldı

Gövdeli Mahallesi’nin ulaşımını sağlayan 6 kilometre uzunluğundaki yolun genişliği ise 4.5 metreden 11 metre genişliğine çıkarıldı. Yolda altyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların sonunda yolu asfalt ile kaplayacak.

Vatandaşlardan Başkan Çakır’a teşekkür

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Söğüt ve Gövdeliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. Söğütlü vatandaşlar yapılan çevre düzenleme çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Çalışmaların bitmesiyle mahallemiz pırıl pırıl oldu. Biz de sokak çalışmalarının devamında ön bahçelerimizde bu çalışmalara uygun olarak farklı düzenlemeler yapıyoruz. Tozdan, çamurdan kurtulmamızı sağlayan herkese teşekkür ederiz” dediler.

Büyükşehir, örnek projelere imza atıyor

vahapküçükMalatya Büyükşehir Belediyesi’yle örnek projelere imza attıklarını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin diğer yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizlere gereken her türlü desteği sağlıyorlar. Ortak çalışmalar sonucunda güzel tablolar ortaya çıkıyor. Bu uyum ve ahenk diğer belediyelere örnek olacak durumda. Sağ olsunlar Doğanşehir ilçemizin her sorununa el uzatıyorlar. Kapıdere, Gövdeli, Küçüklü, Elmalı ve Söğüt’te çevre düzenlemeleri yapıldı. Büyükşehir Belediyemiz buraların malzemesini verdi. Altyapısını hazırladı. Biz de işçiliğini karşıladık. Bu çalışmaların aynısına Sürgü ve Çömlekoba’da da başlayacağız. Doğanşehir’in altyapısı yoktu. 50-60 yıllık bir sorun çözülmeye başlandı. MASKİ şu anda ilçemizde çalışıyor. İlçemize Büyükşehir Belediyemiz yeni tesisler kazandıracak. Biz yerlerin teminini sağladık. Yakın zamanda bu projeler başlayacak. Yani Doğanşehir’e güzel hizmetler geliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne tekrar teşekkür ediyorum. El birliğiyle Doğanşehir’e hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bülten

doğanşehir1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız