SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Yön Levhaları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2016-10-14 02:40:42
Doğanşehir'de Yön Levhaları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde trafik yön bilgilendirme levhaları ile ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; Malatya merkezin yanısıra kırsal mahallelerde de trafik işaretleme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, bugüne kadar Battalgazi, Yeşilyurt, Yazıhan, Arapgir ve Kale ilçelerinde trafik yön bilgilendirme levhalama çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Çalışmalar kapsamında Doğanşehir ilçesine bağlı mahallelerde de önceden yapılan tespitler doğrultusunda levhalama çalışmalarının yapıldığı ve toplamda 96 adet yön bilgilendirme levhasının montajının tamamlandığı dile getirildi.

İlçelerinde yapılan trafik levhalama çalışmaları ile ilgili olarak memnuniyetini dile getiren Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alt yapı ve üst yapı noktasında birçok çalışmayı yürüttüklerini belirterek, “İlçe merkezine uzak mahallelerimize dışarıdan gelen misafirlerimiz istedikleri yere zamanında gidemiyor, birçok defa yol değiştirmek zorunda kalıyorlardı. Yapılan yönlendirme levhalama çalışmaları sayesinde artık istedikleri yere, kimseye sormadan, yolu bilen birilerini telefonla aramadan gidebiliyorlar.

İlçemize bugüne kadar kazandırılan yatırım ve hizmetler ile birlikte yapılan levhalama çalışmalarından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Doğanşehir ilçesine bağlı mahalle sakinleri de yapılan yön bilgilendirme levhalama çalışmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Daha önce mahallemize gelmemiş olan ancak düğünlerimize, cenazelerimize veya gezmeye gelmek isteyen birçok kişi ilçeye yaklaştığı andan itibaren belki on defa telefon açarak yolu soruyorlardı. Trafik yön levhalarının takılması bu nedenle çok iyi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Bülten

levha2

levha3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız