SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'deki Kazalar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:11:58
Doğanşehir'deki Kazalar..
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde, kar yağışı ve buzlanma trafik kazalarına neden oldu. Polat beldesinde bir gün boyunca 5 araç devrilirken, Doğanşehir'de 3 kaza meydana geldi.

Sürgü bölgesi trafik ekipleri, Doğanşehir Savaklı arasında bir aracın kayarak devrildiğini, Erkenek tüneli mevkiinde bir TIR'ın kayarak yolu kapattığını, Adana Malatya karayolu Erkenek mevkiinin bir ara ulaşıma kapalı olduğunu ve büyük bir araç konvoyu oluştuğu, kazalarda 7 kişinin hafif yaralandığını bildirdi.

Polat beldesinde, aşırı buzlanma nedeniyle H.A yönetimindeki 44 HR 777 plakalı araç Çinolu mevkiinde yoldan çıkarak şarampole düştü. Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi hafif sıyrıkla kurtuldu. Aynı saatlerde plakası belirlenemeyen bir araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmadan askıda kaldı. Aynı saatleri müteakiben 3 araç daha yolun çeşitli yerlerinde devrildi.

Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, gece yolda buzlanma meydana geldiğini belirterek şunları söyledi: "Sabah ilk iş olarak tuzlama çalışması yaptık. Çinolu mevkiinde rampa olması münasebetiyle buzlanmadan dolayı 5 araç kayarak devrilmiş ya da şarampole düşmüştü. Onları kurtardık. Çok şükür araçlarda ufak yaralamalı dışında yaralanma olayı olmamıştır.”

Cumartesi akşamı saat 20.30 sularında 44 LR 760 plakalı araç Doğanşehir sınırlarında şarampole uçtu. Doğanşehir trafik ekipleri, olay yerine gittiklerinde aracın içinde kimseye rastlamadı. Emniyet ekipleri aracın sahibini aramaya başladı. Ekipler araçtakilerin tedavi için hastaneye gidip gitmediklerini araştırıyor. Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Erkenek Tüneli mevkiine kadar olan kısımda yavaş seyretmeleri kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, zincir takoz ve çekme halatı bulundurmaları konusunda şoförleri uyardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız