SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'den Savunma İstendi

0
Güncellendi - 2017-02-08 20:10:04
Doğanşehir'den Savunma İstendi
A- A+ PAYLAŞ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Doğanşehir Belediyespor’dan savunma istedi.

AFDK, 22 Ocak’ta Doğanşehir Belediyespor ile 1932 Malatyagücü arasında oynanan Malatya 1. Amatör Futbol Ligi müsabakasında, Doğanşehir Belediyespor’un oyuncu sayısının 7’nin altına düşmesi nedeniyle ‘talimatlara aykırı harekette bulunulmasından’ dolayı kulüpten savunma istedi.

AFDK’dan yapılan açıklamada, “Doğanşehir Bld. Spor Klb. hakkında; 22.01.2017 tarihinde oynanan 1932 Malatyagücü Spor - Doğanşehir Bld. Spor 1. Amatör Küme (Malatya) müsabakasında oyuncu sayısının 7’nin altına düşmesi nedeni ile talimatlara aykırı harekette bulunulmasından savunma istenmesine karar verilmiştir” denildi.

5 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRÜNCE..

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi A Grubu’nda 22 Ocak'ta İnönü Üniversitesi sahasında 1932 Malatyagücü ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan ve Kerem Candaş'ın yönettiği müsabaka konuk takım Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncunun kırmızı kart görmesi nedeniyle tatil edilmişti.

Müsabakada ev sahibi takım 1932 Malatyagücü takımının 1-0 üstünlüğü devam ederken, Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncu hakeme şiddetli itiraz ve küfür ettikleri gerekçesiyle kırmızı kart görerek oyun dışında kalmışlardı.

Kırmızı kartlardan sonra sahada ‘Oyuncu ihraçları sonrası müsabakanın devamı için 1 takımın kadrosunda en az 7 oyuncu bulunmalı’ kuralına aykırı bir durum ortaya çıkınca hakem Kerem Candaş müsabakayı tatil etmişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız