SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'den Van'a Yardım

A- A+ PAYLAŞ
 
Van'daki depremzedelere yardım etmek için Doğanşehir Belediyesi'nin organizasyonunda başlatılan kampanyaya vatandaşlar katkı yaptı. Toplanan giyecek, soba, katalitik soba ve kuru gıdalar kiralanan kamyonla depremzedelere gönderildi. Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, "Van'daki depremzedelere Doğanşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızla birlikte bir kampanya başlattık. Bir hafta süresinde kampanyamız devem etti. Yardımda bulunan sağduyulu  vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi. 
 
ÖĞRENCİLERDEN KERMES
 
Doğanşehir ilçesindeki Anadolu Lisesi öğrencileri, Van'daki depremzedeler için kermes düzenledi. 
 
Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından düzenlenen kermeste, öğrenciler kendi aralarında topladıkları harçlıklar ile katkıda bulunurken, okul idarecileri ve öğretmenlerindende destek aldılar. 
 
Doğanşehir Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Topal, Van depreminde zarar gören vatandaşların acısını paylaşmak ve onların yanında olduklarını göstermek amacıyla Sosyal Yardımlaşma Kulübü'nün önderliğinde öğle tatilinde öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla kermes düzenlediklerini belirterek, kermeste toplanan 905 TL'lik yardımın Kızılay aracılığıyla depremzedelere gönderildiğini söyledi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız