SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e 100 Yataklı Yeni Hastane

0
Güncellendi - 2018-04-21 02:52:07
Doğanşehir'e 100 Yataklı Yeni Hastane
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesine yeni yapılacak olan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat işi ihaleye çıkarıldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ilana göre;  Doğanşehir’de 100 Yataklı Devlet Hastanesi ve 10 daireli lojman inşaatı için ihale düzenlendi. Buna göre; hastane binası 4 katlı olacak, lojman ise 3 katlı ve 10 daireli yapılacak.

100 yataklı Doğanşehir Devlet Hastanesi’nin inşaat ihalesinin 16 Mayıs 2018 tarihinde Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirileceği kaydedildi.

İhale şartnamesine göre, hastane ve lojmanın yapım süresinin 1.5 yıl olduğu ve hastanenin 2019 sonunda veya 2020 başında hizmete girmesinin hedeflendiği belirtildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: Hastane projesi maket fotoğrafları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Memet (5 yıl önce)
    Doğanşehir de ihtiyaç var.100 yataklı hastane ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Electroas (5 yıl önce)
    İkinci yapılan hastane 25 yataklı toplam yatak sayısı da yoğun bakımlar dahil 43 yatak ve bu eski hastane kullanılmasına rağmen ayrıca ikinci yapılan hastanede ameliyathane demeye bin şahit ameliyathane yapmislar yazıyorsunuz bari biraz araştırın evet haklı olarak soruyorsun kim hesap sordu diye ikinci yapılan hastane 3 katlı ama yağmur yağdığında ikinci katı su basıyor üstün mühendislik harikası bir bina klima çalışmaz kim hesap soruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (5 yıl önce)
    40 BİN NÜFUSLU DOĞANŞEHİR E 100 YATAKLI HASTANE, 310 BİN NÜFUSLU BATTALGAZİYE 300 YATAKLI HASTANE İŞİNE GELİYORSA NORMALDE DOĞANŞEHİRE YAPILAN HASTANEYE BAKMAK GEREKİRSE BATTALGAZİ İLÇESİNE 800 YATAKLI HASTANE YAPMAK GEREKLİ AMA MALATYA VEKİLLER VE BAŞKANLAR ÇALIŞIYOR MAŞALLAH ALLAH ESİRGESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bu hastane Doğanşehire yapilacak Üçüncü hastane biri çürük çıktı kimden hesap soruldu şu andaki hastane yeni yapıldı 70 yataklı yatak sayısı az denerek 100 yataklı hastane yapılıyor yatak az ise şu andaki hastanenin yanına ek bina yapın yazık bu milletin parasına diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Doğanşehir e yakışır.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (5 yıl önce)
    HASTANE YAPILMASI GÜZELDE LOJMAN NE İŞ DEVLET LOJMANLARINI SATMAK İÇİN UĞRAŞIRKEN HALEN LOJMAN YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR BU ESKİ BİR PROJE GALİBA TEKRAR DEĞERLENDİRİLMELİ
    0
    0
    Yanıtla