SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e 1500 Kişilik 2 Cezaevi İşi Tamam

0
Güncellendi - 2016-02-09 14:38:31
Doğanşehir'e 1500 Kişilik 2 Cezaevi İşi Tamam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine yapılması planlanan cezaevleri projesi onaylandı. Buna göre Doğanşehir’e bin kişilik kapalı, 500 kişilikte açık cezaevi yapılacak.

Cezaevlerinin yapılması planlanan arazide incelemelerde bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, yaklaşık 1.5 sene önce müracaat edilen cezaevi yapımı konusundaki projenin onaylandığını ifade etti. Toplam da bin 500 kişilik cezaevi yapılacağını belirten Küçük, “Yaklaşık bir buçuk sene önce müracaat etmiştik. Yapılacak olan cezaevleri için bir tanesi Malatya-Adana karayolu üzerinde 1200 dönüm arazi, diğeri de Doğanşehir-Polat arasında 950 dönüm arazi olmak üzere iki yer teklif ettik. Bakanlık yetkilileri defalarca kontrol ettiler ve arazinin çok değerli olduğu kanaatine vardılar. Doğanşehir Polat arasındaki Yolkoru mahallesinde 1500 kişilik cezaevi projesi için on gün önce bakanlıkta cezaevleri genel müdürlüğünü ziyaret ettim, bana bu sene başlanması noktasında müjde verdiler. Bakanlığın onayından sonra ihalesi bu yıl içinde yapılacak. İnşallah en kısa zamanda inşaata başlayacağız. Doğanşehir’e hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Doğanşehirin acilen cezaevine ihtiyacı vardı.Bravo Vahap bey.Yalnız küçük olmuş şöyle 15-20.000 kişilik olsaydı.:)
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 yıl önce)
    Sonunda nedendir bilinmez cezaevini bir hizmet olarak halka müjdeleyen belediye başkanlarına sahip olduk. Cezaevi için bakanlıklarda kulis yapacağına halka direkt hizmet için yapsa bence daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • cd (8 yıl önce)
    cezaevini bile hizmet olarak sunuyoruz ya ne diyeyim
    0
    0
    Yanıtla