SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e 21 Milyon TL'lik Yatırım Yapılacak

0
Güncellendi - 2017-05-15 20:45:46
Doğanşehir'e 21 Milyon TL'lik Yatırım Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, tarafından Doğanşehir ilçesinde 21 milyon TL'lik alt yapı çalışmaları yapılacak.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Artan nüfus ile beraber oluşabilecek su sıkıntılarını göz önünde bulundurarak Doğanşehir’in geleceğini planladık. Bu kapsamda 21 milyon TL tutarında 75 km içmesuyu hattı, 2.000 adet abone bağlantısı, 90 km kanalizasyon hattıyla beraber 2.111 adet parsel bacası ve 1.990 muayene bacası çalışması gerçekleştireceğiz. Şuana kadar toplamda 29 km kanalizasyon hattı, 25 km içmesuyu hattıyla beraber 663 adet abone ve parsel bacası bağlantısını gerçekleştirdik. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Doğanşehir ilçe merkezine 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı yatırımı gerçekleşmiş olacak. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız