SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e 8 Dekarlık Meydan

0
Güncellendi - 2018-02-16 21:26:22
Doğanşehir'e 8 Dekarlık Meydan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerine meydan kazandırma yolunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Doğanşehir ilçesine yaklaşık 8 bin metrekare (8 dekar) büyüklüğünde bir meydan kazandırılıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; İmar İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir ilçesinin daha güzel bir görünüme kavuşması için meydan düzenleme projesi hazırlandığı belirtildi.

3.derece arkeolojik sit alanı içerisinde kalan yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alana proje hazırlanarak, Sivas Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunulduğu kaydedildi.

Meydan etrafındaki 23 yapının dış cephe yenilemelerinin de bulunduğu proje çerçevesinde; 6 bin 500 m2 büyüklüğünde meydan, 1.200 m2 yeşil alan ile birlikte tören alanı, saat kulesi ile havuzun bulunduğu bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Eskiden ilçemiz Doğanşehir'de insanlar ya pancar ve elma ile geçimini sağlardı, öyle ki pek kayısı ile uğraşılmazdı. Hal böyleyken Doğanşehir'e merkezdeki çay bahçesi hayli hayli yetiyordu. Şimdi kimse tarımla uğraşmıyor, tabi boş gezenler için daha büyük alana ihtiyaç var. Bizim millet de hizmet diye bunları alkışlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    öncelikle dönüm dekar ne kadar eder ona bir bakın 8 dekar 80 dönüm eder 8bin metre krede 8 dönüm eder sayın editör. EDİTÖRDEN: 1 AR: 100 m2, 1 DEKAR: 1000 m2, 1 HEKTAR:10 Bin m2, 1 DÖNÜM: 918 m2'dir. Açın bakın, öğrenin, insanları yanlış bilginizle yanıltmayın, sn. okur!
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    sayın başkanın yanın da 2 tane adam gibi bir insan olsa doğanşehre neler kazandırılmaz ki sayın başkan hem yalınız hemde etrafında bilgisiz insan var saygılar
    0
    0
    Yanıtla