SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Başkan Yardımcısı Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-18 23:05:19
Doğanşehir'e Başkan Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ikinci yılını dolduran Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün onayı ile Mesut Sülü, Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Mesut Sülü, 1969 yılında Doğanşehir’in Söğüt Köyünde doğdu. İlkokulu Söğüt Köyünde, orta ve lise tahsilini Osmaniye ilinde tamamladı. 1991 yılında Emniyet Teşkilatına girerek Mardin ili Nusaybin ilçesinde TEM şubesinde, 1996 yılından itibaren Adana İl Emniyet Müdürlüğü emrinde asayiş şubenin çeşitli kısımlarında çalıştı. 1996 yılında sosyal bilimler fakültesini bitirdi. 2009 yerel seçimlerinde Doğanşehir ilçesi Söğüt kasabasından belediye başkanı adayı olmak için emniyet hizmetleri sınıfından istifa ederek, AKP’den aday oldu. 2009-2014 yılları arasında Söğüt Belediye Başkanı olarak görev yapan Sülü ayrıca tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta. 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığının sona ermesi ile Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından Doğanşehir Belediye Başkanlığına tekrar memur olarak atandı. İki yıldan beri Belediye Başkanlığı emrinde, bütün resmi araçlar, fen işleri, işçi ve personelden ve idari ve mali işlemlerinde görevlerini sürdüren Sülü, evli ve iki çocuk babası.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız