SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanşehir'e Doğalgaz Gelecek"

A- A+ PAYLAŞ

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi ve Beldelerini Ziyaret Etti

TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, TBMM İdare Amiri ve Malatya AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, partisinin Milletvekili Aday Adayları, Selma Güner, Yusuf Aksaç,Hüseyin Bakırcı, Mehmet Şahin, Gövdeli Belediye Başkanı Bayram Kaya,Sürgü Belediye Başkanı,Faruk Taşdemir, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, Erkenek Beldiye Başkanı, Mehmet Bayram, Polat Belediye Başkanı, Hasan Orman, Söğüt Belediye Başkanı, Mesut Sülü,Hatunsuyu Belediye Başkanı, İbrahim Karadeniz, Erenli Belediye Başkanı İrfan Varol ve beraberindekilerle birlikte Doğahşehir İlçesi ve beldelerini ziyaret ettiler.

Sürgü beldesinde yoğun kalabalıkla karşılanan Milletvekili Ömer Faruk Öz vatandaşlara iktidarları döneminde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Öz, iktidarları döneminde çok önemli icraatlara imza koyduklarını hatırlatarak 'Biz laf üreten değil, iş üreten iktidarız. Bizi diğerlerinden ayıran en büyük özelliğimiz budur' dedi.

AKP iktidarında insana yönelik çalışmalar yapıldığını belirten Milletvekili Öz konuşmasında şunları söyledi;

"Biz bu güne kadar yapamayacağımız işler için hiçbir zaman söz vermedik, milletimize yalan söylemedik, söylemiyeceğiz, Söz verdiğimiz işleri takip ettik ve ediyoruz. AK Parti milletle ittifak etti. Diğerlerinin kimlerle ittifak ettiğini sizler biliyorsunuz."

Daha sonra Doğanşehir ilçesine giden Öz'e burada TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil de eşlik etti. Öz ve Pakdil ilk olarak Doğanşehir AKP  ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

Burada bir konuşma yapan TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, "Bu dönemde Malatya'ya büyük hizmetler yapıldı. Sadece Malatya'ya değil tüm Türkiye'ye büyük hizmetler yapıldı. Biz Türkiye'nin istikrarını istiyoruz başkaları başka şey istiyor. Türkiye'de istikrarın sürmesi için, Türkiye'de huzurun sürmesi için, bu dönemde bu millete bu memlekete hizmete devam etmek için istikrarımızı bozmayacağız. Burada bütün hesap şu AK Parti 367'yi bulmasın eğer 367 bulmazsa 330 ve 367 arasına ulaşmasın çünkü ulaşırsa referanduma gider ve bu millette referandumda söylenenleri kabul eder. Bugüne kadar 1982 anayasasına her şeyi onlar söylediler, en ağır konuşmaları onlar yaptı. Biz sizden aldığımız emaneti sonuna kadar muhafaza ederiz. Bunun bedelini de ne olursa olsun öderiz" dedi.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise yaptığı konuşmada "Ben bu gün Doğanşehir için önemli bir açıklama yapacağım. Doğanşehir için yaptıklarımızı herkes biliyor. Ben geçen geldiğimde ilçe başkanımızla esnafı gezerken birçok vatandaşımızdan yoğun bir şekilde doğalgaz talebi geldi. Bende EPDK ile görüştüm onlarda Malatya'da dağıtımı yapan firma ile görüştüler ve Doğanşehir'e doğalgaz gelecek "ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öz'e, Doğanşehirliler'in bir Halk Bankası Şubesi talebi oldu. Öz, "Bu konuyla da ilgili olarak genel müdürle bir telefon görüşmem yaptım, yeni bir şube sistemi oluşturmuşlar bu şubelerden biride Doğanşehir'e kurulacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız