SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Hizmet İçin

A- A+ PAYLAŞ
Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran'ı ziyaret eden Doğanşehir ile Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği yöneticileri, dernekle ilgili bilgiler verdiler. 
 
Derneğin Kurucu Başkanı Turan Canpolat ve üyeleri Vahap Küçük, İbrahim Güngör, Bilal Aksoy, Durali Zelyurt, Mehmet Sabancı, Süleyman Bilgili, Kaymakam Barbaros Baran'ı  ziyaret ederek, derneğin tüzük dosyasını sundular. 
 
"PROJELERİMİZ VAR"
 
Kurucu Başkan Canpolat yaptığı konuşmada, "Şuanda dünyada sivil toplum örgütleri çok ciddi bir misyon üstlenmiş, çok ciddi destekler bekliyor. Bu alanda Doğanşehir'in ciddi bir eksikliği vardı. Örneğin SODES Projeleri var Avrupa Birliği'nin destelediği projeler var, köylere, kırsal kesime dönük projeler var. Bu alanda Doğanşehir ilçesinin çok ciddi bir eksikliği vardı. Kendi bölgemizdeki Doğanşehir olur beldeler olur köyler olur buralardaki yardıma muhtaç olan insanlara ne yapabiliriz diye organizasyonlar yapacağız. İnsanlarımıza hayvancılık, çiftçilik ve ekonomi konusunda bilgilendirme bilinçlendirme konularında faaliyetlerimiz olacak" dedi. 
 
"GÜZEL İŞLER YAPILACAĞINA İNANIYORUM"
 
Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, "Doğanşehir ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz en başta konulardan birisi sivil toplum kuruluşlarıdır. Doğanşehir sevdalısı çok insan var. Ancak örgütlenip bir araya gelme noktasında bazı organizasyon yada iletişim eksiklikleri var. Doğanşehir'i kapsayan ve Doğanşehirliyiz diyen herkesin işin içinde olduğunu hissettirmek adına en azından bu derneğin içerisinde oldular. Ben güzel işler yapılacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız