SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Yeni Başsavcı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:19:04
Doğanşehir'e Yeni Başsavcı
A- A+ PAYLAŞ

Ardahan Cumhuriyet Savcılığı görevini yürütürken bir süre önce Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Serkan Tayyar Ünsal, görevine başladı.

Doğanşehir’e daha önce hiç gelmediğini söyleyen Ünsal, “Doğanşehir’i çok sevdim. İnsanları çok mütevazı. İlçenin konumu çok güzel. Her tarafı yem yeşil bir ilçe. Burayı tercih ettiğim için çok mutluyum” dedi.

Görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Tayyar Ünsal’ı ziyaret eden Yeni Doğanşehir Gazetesi Sahibi Hüseyin Karaaslan, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SERKAN TAYYAR ÜNSAL KİMDİR?

1980 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2002 yılında mezun oldu. Kırşehir ve Ardahan illerinde Cumhuriyet savcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yaz kararnamesiyle Doğanşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Serkan Tayyar Ünsal evli ve iki çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız