SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Yüksek Okul İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesine Meslek Yüksek Okulu yapılması için Doğanşehir Kaymakamlığı başkanlığında ilk adımlar atılmaya başlandı.

Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran tarafından organize edilen toplantıya, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Sürgü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Yazlak ve Müdür Yardımcısı Ekrem Öztürk, Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Dursun Ergen, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, parti başkanları ve il encümenleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Sürgü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Yazlak, Doğanşehir'e üniversite yapılması halinde tarımsal kalkınma konusunda hızlı gelişme sağlanacağını anlatarak, zaten var olan ancak sadece tabelası olan meslek yüksekokulunun Doğanşehir'e kazanılmasının ne derece önemli olduğuna değindi.

Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, Doğanşehir Meslek Yüksek Okulu'nun arazisi konusunda çalışma yaptıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bu konuda üniversite yetkililerinin görüşleri ışığında yaptığımız arazi çalışmalarında, tesbit ettiğimiz arazileri teknik heyet gelip inceleyecek. Daha sonra iş adamlarımızla görüşmelere başlayacağız. Bugün belediye başkanları, partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum örgütleriyle yaptığımız çalışmalar son derece olumlu geçti."

Toplantıda, okulun yer temini konusunda vatandaşlar tarafından çeşitli zamanlarda bağışlanan araziler konusunda üniversiteden bir heyetin gelip mevcut arazilerde incelemelerde bulunacağı belirtilerek, çalışmaların hızlandırılması gerektiği konusunda mutabakata varıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız