SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doganşehir'in Gurur Günü..

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de "Ulusal Eğitime Destek" kampanyası doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma-yazma kurslarına katılan 275 kursiyere Valinin de katıldığı törenle sertifikaları verildi.

Doğanşehir Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, eşi Tülay Kadıoğlu İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, belediye başkanları, köy muhtarları kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız eşi Semra Sezer hanımefendi tarafından desteklenen 'Ulusal eğitime destek' kampanyasına katıldığınız ve başarı gösterdiğiniz için sizleri kutluyorum. Umut ediyorum ki bu kampanya sayesinde ülkemizde okuma yazma bilmeyen kalmayacaktır. Ayrıca kampanya suresince gönüllü olarak çalışan ve gecesini gündüzüne katan idareci, öğretmen ve kursiyerleri tebrik ediyorum" dedi.

Törende, Doğanşehir Kaymakamı Mustafa Eldivan'ın eşi öğretmen Meltem Eldivan ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Ergen de birer konuşma yaptı.

Okuma yazma kurusunu başarıyla bitiren 275 kursiyere
belgeleri Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlunun eşi Tülay Kadıoğlu tarafından verildi. Kursiyerlere birer de küçük altın armağan edildi.

Ayrıca halı kurslarında dokunan 2 adet halının kesimi yapıldı. Kurslardan dokunan bir halı Tülay Kadıoğlu'na armağan edildi. Armağan edilen halıyı ise Tülay Kadıoğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı. Tören, Mahmut Atabay tarafından sunulan halk müziği konseriyle sona erdi.

Tören bitiminden sonra Sürgü kasabasındaki makine nakışı kursuna giden Tülay Kadıoğlu çeşitli incelemelerde bulundu.

Doğanşehir'de Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2004-2005 yılı içinde çeşitli dallarda toplam 146 adet kurs açıldı. Bu kurslara 2673 kursiyer devam ederek belge almaya hak kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız