SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'in Yeni Müdürü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:44
Doğanşehir'in Yeni Müdürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Altıntaş, göreve başladı. 

Doğanşehir’e yeni atanan Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş, görevine başladı. 1973 Elazığ Harput doğumlu olan Altıntaş, ilk ve orta tahsilini Elazığ’da tamamladıktan sonra liseyi Ankara’da Polis Koleji ve Polis Akademisi’nde okudu. Emniyet Genel Müdürlüğünde 5 yıl çalıştıktan sonra 2000-2009 yılları arasında Malatya merkezde çeşitli görevlerde bulundu. Çocuk Şube Müdür Yardımcısı olarak Nevşehir’e giden Altıntaş, Birleşmiş Milletler tarafından Filistin ve Somali gibi ülkelerde gözlemci olarak çalıştı.

Doğanşehir Emniyet Müdürü olarak atanan Altıntaş, “Doğanşehir benim memleketim sayılır. 150 km sonra doğduğum yerdeyim, Malatya’ya yabancı değilim. Doğanşehir’i de yakinen tanıyorum. Temennimiz başarılı bir hizmet vermek. Doğanşehir halkının huzur ve barışı için çalışacağım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız