SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehirlilere Yeni Yönetim

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanlığı'na Süleyman Bilgili getirildi.

Atilla Özdemir'in (üstteki fotoğrafta) işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle görevi bırakmasıyla genel kurul ve seçim yapıldığı belirtilirken, seçim sonunda tek aday olan Süleyman Bilgili'nin başkan seçildiği bildirildi.

Genel kurulda eski başkan Atilla Özdemir, önceki dönem yaptığı faaliyetlerini anlatırken ilk kez Ankara’da Doğanşehir Forumu ve Polat Türküleri Sempozyumu yaptıklarını, Doğanşehirlileri bir araya getirdiklerini anlattı. Bazı katılımcılar Atilla Özdemir’e yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ankara Doğanşehirliler Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Süleyman Bilgili, Arife Peker, Şengül Pehlivan, Mesut Karaca, Ali Güngüt, Abuzer Uçar ve Cemal Yılmaz."

GÖREV BÖLÜMÜ..
Yeni yönetimde Başkanlığına Süleyman Bilgili, Yardımcılıklarına Arife Peker ve Mesut Karaca, Saymanlığa Ali Güngüt, Sekreterliğe Şengül Pehlivan seçildi.

Toplantıda, Derneğin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir'e yaptığı büyük hizmetler için teşekkür edilmesi, tüm üyelerin şükran duygularını iletmek üzere Atilla Özdemir'e Onursal Başkanlık Plaketi verilmesi kararlaştırıldı.

Yapılacak özel bir toplantıyla verilecek plaket törenine tüm üyelerin davet edilmesi oybirliği ile kararlaştırıldı.

Ayrıca derneğin adresinin Ankara Malatyalılar Derneği Bürosu olarak değiştirilmesi benimsendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız