SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol İlçesi'ni Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:36
Doğanyol İlçesi'ni Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde partinin İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, İl Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Açıkgöz, Necmettin Karakaş, Yusuf Aksaç, Doğanyol İlçe Başkanı Fethi Ahmet Bay, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret etti. 

İlk olarak ilçe esnafını ziyaret eden Milletvekili Şahin, esnafla bir süre sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Burada bir konuşma yapan Şahin, Balyoz davasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Karar hoşumuza gider ya da gitmez. Önemli olan kamu vicdanındaki yeri nedir ona bakmak lazım. Devlete karşı, insanlığa karşı suç işleyen paşa da olsa general de olsa, kamu kurumunda çalışan üst düzey bürokrat da olsa kim olursa olsun yasa karşısındaki cezası neyse onu mutlaka bulması gerekir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin, "AK Parti öncesi dönemlerde milletle devlet hiçbir zaman için barışık olmamış. Daha düne kadar Balyoz davasından tutuklanan onlarca general olmuş. Bu ülkede hükümet olma noktasında muktedir olamayan iktidarlar vardı. Hamdolsun ilk kez muktedir olan bir hükümet bu ülkede hayat bulmuş. Devlete karşı, insanlığa karşı suç işleyen paşa da olsa general de olsa, kamu kurumunda çalışan üst düzey bürokrat da olsa kim olursa olsun yasa karşısındaki cezası neyse onu mutlaka bulması gerekir. AK Parti iktidarına kadar bu tesis edilemedi. Onun tesis edilmesi noktasında siyasi bir iradenin, bir duruşun mutlaka olması gerekir. Balyoz davasıyla ilgili karar hoşumuza gider veya gitmez. Önemli olan kamu vicdanındaki yeri nedir ona bakmak lazım. Siyasi irade ilk kez bir inisiyatif aldı. Bununla ilgili devletin temel sistemine müdahale etmeye çalışan, halka rağmen iktidarı aşağı indirmeye çalışan, halkın seçmiş olduğu bugüne kadar yüzde 50’den fazla bir oy desteği alan bir siyasi partiyi 2007 yılında kapatmaya çalıştılar. Öncesinde Balyoz darbe planlarını devreye sokmaya çalışmışlar. O olmadı yargıyı devreye koymaya çalıştılar. Biz ne yaptık hepsini bir bir düzeltmeye çalıştık" şeklinde konuştu.

İktidarları döneminde çiftçilere yapılan kolaylıklarla ilgili de bilgi veren Şahin, "Vatandaşımızın ekinde olsun hayvancılıkta olsun sulamada olsun, ağaçlarının karşılaşmış olduğu birtakım hastalıklardan dolayı çare bulmak elbetteki iktidarımızın görevidir. Biz köylerimize veteriner hekim göndermişiz, danışman olarak çalışsınlar diye. Ziraat mühendisleri göndermişiz danışman olarak sizlere rehberlik etsinler diye. Bununla birlikte biz alana iniyoruz. Karşılaşmış olduğunuz sorunlarla da ayrıca biz not alıp ilgileniyoruz. Bu konuda iktidar partisinin mensupları olarak, bürokratlarımız olarak köylümüzün elindeki baston gibiyiz. Her an elinizin altında hazır beklemek zorundayız. Amacımız sizlerin köylerinizde daha müreffeh bir hayat sürmeniz, yaşam standartlarınızın yükseltilmesi" dedi.

Şahin ve beraberindekiler Gökçe beldesindeki esnafı da tek tek ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Damlı ve Bakımlı köylerini de ziyaret eden Şahin, köylülerin sorunlarını not alarak ilgili kurumlara ileteceğini söyledi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız