SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol- Pütürge Yolu İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-05-24 02:59:22
Doğanyol- Pütürge Yolu İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

  • 24 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Doğanyol Karayolu  ihalesi yapıldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaptığı yazılı açıklamada; “Pütürge ve Doğanyol’lu hemşerilerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha hayata geçiriyoruz. Pütürge-Doğanyol Karayolu’nun yapımı için vermiş olduğumuz sözümüz gerçeğe dönüştü ve yapım ihalesi yapıldı. Bölgedeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Çalık; “Yeni Pütürge-Doğanyol Karayolu projesi, 27 kilometrelik mevcut yol, 24,4 kilometreye düşecek ve yaklaşık 3 kilometre kısalma sağlanacaktır. Projesi onaylı bu yolun fiziki ve geometrik standartlarının 10 metreye yükseltilerek seyahat konfor ve güvenliği sağlanmış olacak. Projenin yaklaşık maliyeti 70 milyon TL’dir. ” şeklinde bilgi verdi.

Çalık; Karayolları tarafından ihalenin bugün 23 Mayıs 2017 tarihinde yapıldığını ve ihaleye 32 firmanın katıldığını ve ihale süreci ile ilgili değerlendirmenin devam ettiğini kaydetti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kâzım karabeg (6 yıl önce)
    Tünelinde ihalesini yapmislardi (hayaldi hayalde kaldi)
    0
    0
    Yanıtla