SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol ve Pütürge'yi Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:54
Doğanyol ve Pütürge'yi Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin ve beraberindekiler, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Şahin, 20 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Pütürge’yi görünce duygulandı. 

Doğanyol Kaymakamı Bünyamin Kuş'tan brifing alan Vali Şahin, beraberinde İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile birlikte ilçe merkezinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ile Doğanyol Tanrıverdi Öğretmenevi'ni ziyaret eden Şahin ve beraberindekiler, öğretmenevinde incelemelerde bulunup öğretmenevi hakkında bilgi aldı. Doğanyol ilçesi ziyaretinin ardından Gökçe beldesine geçerek burada da vatandaşlarla sohbet eden Vali Şahin, 1990-1992 yıllarında görev yapmış olduğu Pütürge ilçesine geçerek hasret giderdi. İlçe Kaymakamı Nuri Gezici'ye yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin, Gezici'den brifing aldıktan sonra belediyeyi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın ve beraberindeki protokolle birlikte Pütürge ilçe merkezinde gezerek vatandaşlarla sohbet edip esnafı da ziyaret eden Vali Vasip Şahin, daha sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız