SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'a Emniyet Amirliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde yeni hizmete giren Emniyet Amirliği binası düzenlenen törenle açıldı.

Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği'nin açılış törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Doğanyol İlçe Kaymakamı Sibel Tursun, Pütürge İlçe Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, Pütürge Belediye Başkanı Nejdet Ayaydın ve Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey'in yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisi ile davetliler katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz açılış töreninde yaptığı konuşmada, Doğanyol ilçesinin asayiş konusunda polis veya jandarma ekiplerine ihtiyaç olmadığını belirterek, "Doğanyol insanı birbirini seven insanlar. Suçla, adliye ile veya olayla alakaları yoktur. Ancak olası emniyet desteğinde de bu tür kurumlara ihtiyacımız var" dedi.

Doğanyol İlçe Kaymakamı Sibel Tursun ise, ülkenin içinde bulunduğu durum ve koşullar nedeniyle acil emniyet yardımına muhtaç kalabileceğini kaydederek, "Yeni açılan Doğanyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayişi düzenlemede ve güvenliğin sağlanmasında bizim için bir kazanım olmuştur. Yer tahsisi konusunda ve araç teminatında Kaymakamlığımız ve ilçe idari amirlerinin destekleri olmuştur" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, halkın huzur ve güveninin sağlanmasında emniyet teşkilatının önemine değinerek, "Emniyet teşkilatımız devletin meşru gücü ve hukuk kurallarının yerine getirilmesini sağlayan kurumlardır. Ülkemizin jeopolitik konumu gereği dünyanın istikrarsızlığında istikrarlı bir durumdadır. Bu istikrarın sağlanmasında en önemli kaynaklardan birisi emniyet kuvvetleridir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız