SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'a Hükümet Konağı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:06:00
Doğanyol'a Hükümet Konağı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın 23 yıllık ilçesi olan Doğanyol’a hükümet konağı yapılması için çalışmalar başlatıldı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde partililerle birlikte Doğanyol İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede esnafları ziyaret eden, muhtarlarla toplantı düzenleyen Milletvekili Çalık, Gökçe Beldesi’nde de sorunları dinledi.

İlçede temeli atılan hükümet konağı inşaatını incelerken açıklama yapan Çalık, “23 yıllık ilçe olan Doğanyol’a hükümet konağı kurulması için çalışma başlattık. Arsa tahsisi yaptırdık. Jandarma’ya ait olan arsayı aldık ve Doğanyol’a hükümet konağı temeli atıldı. 4 milyon lira bedelle 23 yıllık ilçenin hükümet konağı olacak. Hükümet konağı ve getirilen diğer hizmetlerle Doğanyol, yeni hizmetlere vesile olacaktır. 2014 sonu itibariyle inşallah açmak nasip olacaktır” dedi.

Muhtarlarla toplantıda da Gezi Parkı eylemlerine değinen Milletvekili Öznur Çalık, “Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir Türkiye var. Çok büyük bir oyun oynanıyor. Oynanan senaryonun adına Gezi Parkı dendi. Senaryonun arkasındaki mihrakları, dış güçleri, iç güçleri, hangi faiz lobisini biliyorsunuz. Bu güçlerle mücadele eden AK Parti, siyasi ve ekonomik istikrarın unsurudur” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız