SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanyol'a Önemli Yatırım ve Hizmetler Gerçekleştirdik"

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:56:45
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde de üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin sosyal kültürel hayatına büyük katkı sağlandı

İçmesuyu, kanalizasyon gibi altyapı yatırımları tamamlanan Doğanyol ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından içerisinde bilgisayar, fotokopi makinası bulunan Turgut Özal Kütüphanesi yapılarak hizmete sunulmuştu. Ayrıca, Doğanyol ilçe merkezinde bulunan mevcut park yeniden düzenlenerek aydınlatma elamanları ile akşam saatlerinde de insanların istirahat edebildikleri bir mekân haline getirilmiş, park içerisinde WC – Lavabo yenilenmişti. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından; içerisinde kütüphane, çeşitli kursların verileceği atölyeler, MASKİ irtibat bürosu, toplantı odası, çok amaçlı salon, fuaye, bekleme salonu, gelin hazırlık odası, mutfak servis odası ile lavabo grupları yer aldığı ve yapımı bitme aşamasına getirilen Çok Amaçlı Kültür Merkezi ile birlikte ilçe merkezinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde sürdürülen üst yapı çalışmaları kapsamında kaldırım düzenleme işleri de büyük oranda tamamlandı. Kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından yollarda çevre düzenleme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları da yapılacak.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Doğanyol halkı, Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Çalışmaların bitmesini beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi 2 yıldır ilçemizde çalışıyor. İlçemizin birçok mahallesi asfaltlandı. İlçe merkezimizin altyapı sorunları çözüldü. Geçen yıl asfaltlanan sokaklarımızdan sonra bu yılda düzenleme çalışmaları yapılıyor. Yeni Kültür Merkezi bitmek üzere, ilçemizin güzel bir görünüme kavuşacak olması bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde duygularını dile getirdiler.

Polat: Doğanyol’a önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da il merkezine uzak ilçelerden biri olan Doğanyol’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, ilçenin çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Polat, “İnsanlarımıza en iyi hizmeti sunmak, onlara bulundukları yerde de hizmet etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Doğanyol ilçemizde de önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de bu yatırım ve hizmetlerimiz artarak devam edecektir. İlçe sakinlerimize çalışmalar sırasında bizlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız