SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'da Değişim- Dönüşüm Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-08-30 04:55:35
Doğanyol'da Değişim- Dönüşüm Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanyol ilçesinde değişim, dönüşüm, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Malatya kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde ve kırsal bölgelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğanyol ilçe merkezinde düzenleme çalışmaları yaptı.

Altyapısı baştan aşağı yenilenen Doğanyol’un Cadde ve sokakları nezih bir görünüme kavuşturuldu. İlçe merkezinin girişindeki 800 metrelik çift şeritli yol da üstyapı çalışmaları kapsamında baştan aşağı yenilendi. Yol, kaldırım, aydınlatma çalışmalarının yapıldığı cadde, Doğanyolluların hizmetine sunuldu.

Kaymakamlık önü, ilçe merkezinin çarşısında da kaldırım ve yol çalışmaları yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Doğanyol ilçe merkezinde bulunan mevcut parkı da düzenlemişti. İlçe sakinlerinin gün boyu rahat edebilecekleri bir mekan haline getirilen park 7/24 konuklarını ağırlıyor. Yenileme çalışmaları kapsamında park içinde bulunan wc-lavabolar da modern ve temiz bir duruma getirildi.

Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından içerisinde kütüphane, çeşitli kursların verileceği atölyeler, MASKİ irtibat bürosu, toplantı odası, çok amaçlı salon, fuaye bekleme salonu, gelin hazırlık odası, mutfak servis odası ve lavabo gruplarının yer aldığı Çok Amaçlı Kültür Merkezinin inşasında da sona gelindi.

Doğanyol’un çok büyük bir değişim yaşadığını belirten ilçe halkı yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatya (5 yıl önce)
    doğanyolda idarenin değişmediği takdirde hep böyle gider pütürge yol ayrımına kadar bi bak helel olsun pütürgeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Yav bu köyler kasabada İlçeler ne hizmet görürsün eskiden .yav nankör olmamak lazım. Tamam çok büyük bir hizmet gormeyebilirsiniz ama küçümseme açiz liktir. Muhtarı Ankara gonderirfikki koyun yolunu bir greder gelip düzeltsin toprak yol düzeltildi diye. Köylerde şu mu vardı tuvalet için evin 50 metre ilerisi dışına çıkardık. Artık alişınca böyle oluyor demekki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhattin (5 yıl önce)
    Işıklandırma yok sanki.Nolacak olacağı bu.Doğanyolun dıyarbakır yoluna adam akıllı bir yolla bağlanmaya ihtiyacı var.Yolu aç gelişmeyi büyümeyi seyret.Sanki çaresizliğe mahkum kalmış keferdizim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    15 yıl önce buralara eşşekle gidiliyordu. Adamlar yol yapmışlar bu kadar da nankör olmayalım lütfen. Bunlar yeter mi, tabiki yetmez. İlerde daha da fazlası inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    sanki dersin napmışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Hamdolsun Doganyol-Kuluncak metrosu da bitmek uzereymis.
    0
    0
    Yanıtla