SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyollular Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da bulunan Doğanyollular, ilçe derneğinin öncülüğünde, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın da katılımıyla yemekte biraraya geldiler. Derneğe bir bina alımının da konuşulduğu yemekte ilk etapta 400 bin lira para toplandı.

Yemekli toplantıyla ilgili olarak şu bilgi verildi:

"Malatya milletvekili Öznur Çalık ın önculüğünde , Doğanyol belediye başkanı Recep Gülbey ın katılımıyla Doğanyol derneğinin evsahipliğinde Doğanyollu iş adamları, Doğanyol çevre köylerinin dernek başkanlarının katılımıyla öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Doğanyol dernek başkanı Osman Cengiz açılış konuşmasında değişen şartlarda artık sivil toplum örgütlerinin işlevleride değişmiştir, artık biliyoruzki bütün Doğanyolu çevre köyleriyle birlikte kucaklayacak ,çatısı altına alacak bir dernek merkezinin oluşturulması kaçınılmaz olmuştur. Biz çevre köy derneklerimizle bu dönem içerisinde yaptığımız toplantılarda bunu gördük. Bu vesileyle böyle bir merkez oluşturacak bir binanın alımı için böyle bir girişim başlatan milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

Doğanyol belediye başkanı Recep Gülbey de Doğanyolluların birlik ve beraberlik içerisinde başlatmış oldukları bu hayırlı girişimi sonuna kadar destekliyorum benimde üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım dedi.

Malatya milletvekili Öznur Çalık konuşmasında Doğanyol derneği 1969 yılında kuruluş ve aile büyüklerimiz o zamana göre büyük fedakarlık ğöstermiş şimdiki yerini alabilmişler. Ama artık Doğanyollulara yakışan çok amaçlı bir dernek binasının alınmasının zamanı gelmiştir. Bu amaçla ben şahsen gerekirse bütün işadamlarımızın tek tek kapısını çalarak derneğimize bu binayı kazandırmak için her türlü çabayı göstericem, doğanyollu hemşehrilerimizinde bu konuya duyarlı olduklarını ve gerekli katkıyı yapacaklarını biliyorum, katkı sağlayacak hemşehrilerime şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan bu yemekli toplantıya Doğanyollu işadamlarından Yaşar Acar , Halit Yüksel, Recep Sert, Erol Ağca, Oktay Öz, Necati Kılıç, Serkan Adıyaman, Hasan Çıray, İskender Öz, Taner Şeker, Kazım Adıyaman katıldılar.

Çevre köyleri dernek temsilcileri Konurtay Halit Durmuş, Gökçe İsmet Karaman, Karaali Recai Karaduman, Yalınca Mehmet Korkmaz, Yeşilköy Mehmet N. Şahin, Mezra Yaşar K. Küçükdoğan bu oluşuma desteklerini belirttiler.

İstanbul il milli eğitim müdür yardımcısı Doğanyollu Ayşe (Bay) Erol da katılımcılar arasındaydı.

Bir aile ortamı havasında geçen yemeğin ardından işadamlarımız desteklerini açıkladılar, buna göre ;

Yaşar Acar…………… ……100,000 TL
Halit Yüksek (Gökçe Derneği)…..100,000 TL
Doğanyol Dernek Yönetimi………50,000 TL
Şekeroğulları……………………..30,000 TL
Recep Sert …………………….20,000 Tl
Hikmet Tanrıverdi…………..20,000 Tl
Eyup Koşan……………………20,000 Tl
Feridun Korkmaz…………….20,000 Tl
Bekir Öz ……………………….15,000 Tl
Oktay Öz ………………………10,000 Tl
Hasan Çıray …………………….5,000 Tl
Azim Şeker ……………………..5,000 Tl
Şeref Göktaş …………………..5,000 TL

400,000 TL toplandığı yemekte katılamayanlarla sayın milletvekilinin yaptığı telefon görüşmelerinde iş adamlarımız katkılarının en üst seviyede olaçağını belittiler.

Doğanyollu iş adamı Halit Yüksel çiftlik yapmak amacıyla Anadolu yakasında aldığı 10 dönüm arziyi Doğanyol derneğine bağışladığını açıkladı.

Günün sonunda Malatya milletvekili Öznur Çalık memnuniyetini dile getirirken doğanyola yakışanın yapılacağını söyledi.

Dernek başkanı Osman Cengiz Malatya milletvekilimiz Ömer Faruk Öz’ ünde kendilerine destek sözünü hatırlatarak bukonuyla ılgili gelişmelerin dernek resmi sitesinde (malatyadoganyoldernegi.org) yayınlanacağını belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız