SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'un Kaymakamı Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanyol İlçe Kaymakamı Sibel Tursun, görevine başladı.

18 Eylül 2007 tarihli kararname ile Karakoçan Kaymakamlığı'na atanan Erdinç Yılmaz'ın yerine Doğanyol İlçesi'ne atanan Sibel Tursun, bir sürelik rapor almıştı. Raporlu olduğu süre biten Tursun, Doğanyol ilçesine gelerek göreve başladığı öğrenildi.

DÖNEM BİRİNCİSİ..
Doğanyol tarihinin daha sonra Yazıhan'a atanan Nilüfer Canat Sürekli'den sonra ikinci bayan kaymakamı olan Sibel Tursun, Siyasal Bilgiler fakültesini dönem birincisi olarak bitirmiş.

1980 yılında Ankara'da doğan Tursun, 2002 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden birincilikle mezun oldu. İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, 2003 yılının şubat ayında Eskişehir Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Tursun, bir süre Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Recai'nin refakatinde çeşitli ilçelerde teftişlere katıldı. Yüksek lisans konusunda Nottingham Üniversitesi'nde, kamu politikası ve yönetimi konusunda da Nottingham Politika Merkezi'nde eğitim alan Sibel Tursun, 2006 yılında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 90. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirerek Konya'nın Güneysınır İlçesi'ne kaymakam olarak atanmıştı. Ocak ayında geçici görevle önce Çorum'un Boğazkale ilçesine atanan Tursun, son olarak yine geçici görevle atandığı Çorum'un Mecitözü ilçesinde görev yapıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız