SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'un Yolları da..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:49
Doğanyol'un Yolları da..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde yol çalışmalarına devam ediyor. 

Doğanyol ilçesinin önemli ana arterlerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılı içerisinde planlanan çalışmaların büyük bölümünü tamamladı.12 kilometre uzunluğundaki Konurtay Mahalle yolunu 3 metre genişlikten 8 metre genişliğine çıkaran ekipler, yolun tamamını asfaltladı. Büyükşehir Belediyesi Bahramlı Mahallesi’nde 5 kilometre, Gevheruşağı, Ulutaş, Yeşilköy grup yolunda 5 kilometre, Akkent Mahalesi’nde de 1,2 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. Doğanyol da 10 kilometre de sıcak asfalt yapan Büyükşehir Belediyesi Gökçe Mahallesi’nde 3 kilometrelik yol çalışmasını ise yoğun bir şekilde sürdürüyor. Zor arazi şartlarında çalışan Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi gelmeden bu bölgedeki çalışmaları bitirmeyi hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları değerlendiren Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, 2015 yılında Doğanyol'da yol hizmetleri noktasında beklentilerin üzerinde çalışmalar yapıldığını söyledi. Hava şartları elverişli olduğu müddetçe Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sürdüreceğini ifade eden Gülbey, “Ben Doğanyol'da 17 yıldır Belediye Başkanıyım. Böylesine bir çalışmayı daha önceden görmedim. Hizmet almanın keyfini ilk defa tattık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın enerjisi bu çalışmalara doğal olarak da bize yansıdı. Büyükşehir Belediyemiz, Doğanyol da büyük çalışmalar yaptı. Meydan çalışmaları, park çalışmaları, yol hizmetleri, mezbahaneler gibi anlatmayla bitiremeyeceğim hizmetler var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız