SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Doğaya Saygı' Konferansı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:19
'Doğaya Saygı' Konferansı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da minik öğrencilere ''Doğaya Saygı'' konulu konferans verildi. 

Valiliğin başlatmış olduğu ''Malatya Değerler Eğitimi Projesi'' (MADEP) kapsamında Polis Amca İlk Okulu'nda ''Doğaya Saygı'' konulu konferans düzenlenerek ilgi gördü. TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş'ın verdiği konferansta genel olarak; TEMA Vakfı'nın amaçları, vizyonu, misyonu ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. ''Doğaya Saygı'' kapsamında yapılabilecekler slaytlar ve görsel sunumlar eşliğinde anlatıldı.

Konferanstan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polis Amca İlk Okulu Müdürü Ramazan Şahin, konferans ve ''Değerler Eğitimi Projesi'' hakkında şunları söyledi: ''Valiliğimizin başlatmış olduğu ''Değerler Eğitimi Projesi'' kapsamında okulumuzda ''Doğaya Saygı'' konulu konferans düzenledik. Amacımız öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak ve doğaya saygı bilinci kazandırmaktı. Bunu da düzenlemiş olduğumuz bu konferans ve yapacağımız diğer çalışmalar sayesinde başaracağımıza yürekten inanıyorum. Değerler Eğitimi Projesi'nin ocak-şubat dönemindeki ana teması ''Saygı''.Doğaya saygı duymayı öğrenmiş bir kişinin insanlara,tarihe,düşünceye ve kendine saygıyı daha kolay benimseyeceğini düşünüyorum. Konferansı veren TEMA Vakfı il temsilcisi Sayın İzzet Berktaş'a, konferansın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve konferansın asıl muhatabı, geleceğimizi oluşturacak olan öğrencilerime teşekkür ediyorum.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız