SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğaya Zararlı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:15
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik “Atık Piller ve Ambalaj Atıkları” konusunda bilgiler verildi. Öğrencilere, atık pillerin doğaya zararının yanı sıra ambalaj atıklarının geri dönüşümünün ekonomiye katkıları anlatıldı. 

Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine yönelik Battalgazi Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme etkinliğine, Battalgazi Belediyesi Çevre Müdürü Kenan Güzel, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin dikkatle dinlediği bilgilendirme etkinliğinde ilk olarak, atık pillerin doğaya ve çevreye verdiği zararlar, atık pillerin imhası konusunda bilgiler verildi. Bilgilendirme etkinliğinde öğrencilere daha sonra, ambalaj atıkları ve ambalaj atıklarının geri dönüşümü, ekonomiye kazandırılması konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. Battalgazi Belediyesi Çevre Müdürü Kenan Güzel, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda öğrencilere yönelik atık piller ve ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için eğitim çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız