SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Doğru Adım Atmak Zorundayız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:51
'Doğru Adım Atmak Zorundayız'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Yeşilyurt sakinleri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatının da yalnız bırakmadığı Porgalı büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, 30 Martta yapılacak yerel seçim Malatya’nın Büyükşehir’e geçişinin ilk adımı olacaktır. Biz de bu ilk adımla beraber doğru adımlar atmak zorundayız. Malatya’nın elli belki de yüz senesini kuracağız dedi. 

Porgalı, Yeşilyurt iki organize sanayisi sitesiyle, iş yerlerinin yoğunluğuyla anılan bir yer olmasına rağmen işsizlik konusunda çok geriler de derken,  enteresandır ki Yeşilyurt Battalgazi’ye oranla daha büyük işsizlik oranına sahip bir yer sözlerini kaydetti.  

Yeşilyurt’a bugüne kadar gereken desteğin verilmediğinin altını çizen Porgalı, maalesef bu bölgeye yıllardır bakılmamış, unutulmuş, ötekileştirilmiş, mahalle mahalle farklılaştırılmış, bir yere hizmet götürülmüş, bir diğerine götürülmemiş, oy vermemiş hesabı yapılarak mahaller bölünmüş ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı "bir Yeşilyurt’lu olarak bu bağ köylülerin bana sahip çıkacaklarına inandığını belirtti.  

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bakın büyük usta nelerle uğraşıyormuş. Büyük usta’nın sorunu tapelere düştü. Nelerle uğraştığını hep birlikte gördük. Büyük usta Fas’tan arıyor “ Alo Fatih” bu alt yazı neden geçiyor diyor ilgilendikleri konulara bir bakın dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz ise Hulisi Porgalı için oy istemeyeceğim çünkü ona gereken desteği verdiğinizi biliyorum. Bu dönem yola çıkarken ciddi kadrolar oluşturarak ilerledik. Malatya’nın Yeşilyurt’un ciddi problemleri olduğunu biliyoruz. Hayatından memnun olan hiç kimsenin kalmadığını biliyoruz. Böyle bir ortamda biz tekrar dün den beri var olan Cumhuriyet Halk Partisiyle ilkleri başaracağız sözlerini kaydetti.  

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Malatya’da ki saltanatlarına son vermeye çok az bir zaman kaldı. Malatya’yla ilgili bir tasavvurları kalmayacak hale gelecekler. Malatya halkına zulüm eder gibi Malatya’nın değerlerini yok etmelerine izin vermeyeceğiz dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, Sayın Hulisi Porgalı’yla yola çıktığımız ilk günden bu yana çok yol kat ettik. Hemen hemen her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık, teveccühleriyle karşılaştık bunun mutluluğu içerisindeyim ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız