SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Çalışma Yapılmazsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:26
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Münir Erkal, "Malatya büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Eğer planlama ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur."dedi.

Erkal'ın seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehirin Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi. 

Eski sanayi sitesi esnafı Resul Karadağ tarafından kendisi için verilen kahvaltıya katılan Erkal, esnaflarla bir araya geldi. 

Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Erkal, “İlk büyükşehir çalışmalarını belediye başkanlığım döneminde yapmıştık. Gerekli ayarlamalar ve teknik çalışmaları yaptık ama nasip olmamıştı. Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Bütün ilçeler, bir nevi Malatya’nın semti haline gelecek. Ve eğer bu planlama, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur” dedi. 

Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın doğru yönetilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Esnaflar olarak sizler bizlerden daha iyi bilirsiniz ki, işi bilen yapar. Kendimi ifade etmek için bunu söylemiyorum. Ama Malatya, büyükşehir, merkezli bir noktada gelişip, büyüyecekse bunun ilk temellerinin, ilk başlangıç noktasının çok ciddi şekilde planlanması, düşünülmesi, bu vizyonun, bu ufkun o planlama aşamasında, ilk uygulama anında mutlaka doğru düşünülerek hayata geçirilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Erkal’e ziyaretinde Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile partililerde eşlik etti. 

OTO PAZARI'NDA..

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, “Parlamento, yerel yönetim ve yüksek mimarlık birikimimizi toplayıp, Malatya’yı layık olduğu yere taşıyalım” dedi.  

Seçim çalışmalarını sürdüren Erkal, SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte oto pazarını ziyaret etti.

Oto pazarı esnafıyla bir araya gelen Erkal, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Büyükşehir olan Malatya’nın temellerinin sağlam atılması gerektiğine vurgu yapan Erkal, “Bir yıllık bir istişarenin ardından bu göreve talip oldum. Büyükşehir olan Malatya’nın temellerinin sağlam atılması gerekiyor. Bunun için görevi ehliyetli ve liyakatli birine vermeniz büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Vatandaşlar, Erkal’e büyük bir ilgi göstererek, “Bizler senin yanındayız. Seni büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Malatya’nın gözü kulağı sende” dediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız